Vind een vitaliteitscoach

In 2018 zijn we begonnen met een specifieke training voor vitaalcoaches: professionals die de methodiek van het vat van zelfwaardering inzetten om mensen tot een gezondere leefstijl te brengen. De training is een bewerking van de basiscursus die Gertjan van Zessen aanbiedt aan hulpverleners, en wordt gegeven door Sanja Zomer en Esther van den Hurk (www.allemaal-vitaal.nl). De cursus wordt geaccrediteerd door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches), de BGN (beroepvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) en de BLCN (Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland).

Op deze pagina vindt u de coaches die deze training met goed gevolg hebben afgerond. Zij zijn officieel gecertificeerd coach ‘vat van zelfwaardering & vitaliteit’ en ze mogen die kennis toepassen op leefstijlgerelateerde vraagstukken (vitaliteit, gewicht, bewegen, gezonder leven, stressreductie). De opleiding voorziet niet in de behandeling van psychische klachten, relatieproblemen of verslavingsproblematiek. Zoek daarvoor een hulpverlener in de categorie ‘behandelaar GGZ’.

Per 2021 is de opleiding vat en vitaliteit in deze vorm gestopt. Heeft u interesse in het leren werken met het vat van zelfwaardering in een coachingscontext, neem dan contact op.

Vind in de buurt

Vind op naam

Let op: er zijn inmiddels meer coaches en organisaties die aangeven dat zij werken met de methode van het Vat van Zelfwaardering. Tenzij zij op deze pagina worden vermeld, hebben zij hier géén specifieke training in gevolgd en zijn zij niet bevoegd om de methode te gebruiken.