Vind een behandelaar (GGZ)

Sinds 2012 worden er trainingen in het werken volgens de filosofie van het Vat van Zelfwaardering aangeboden. Iedereen die op deze pagina genoemd wordt, is een ervaren hulpverlener en is na de training in staat om zelfstandig behandelingen uit te voeren met behulp van het Vat. In de training leert men gedragsverslavingen te behandelen maar ook andere probleemgebieden waar lage zelfwaardering aan de orde is. In de training wordt tevens veel aandacht besteed aan het werken met relaties en systemen. De kwaliteit van de hulpverlening wordt bewaakt via terugkomdagen, intervisie en het bespreken van casuïstiek. Nieuwe ontwikkelingen worden gedeeld middels een forum en een e-magazine. Interesse in de opleiding? Kijk hier.


Lunteren: Gertjan van Zessen & Sanne Rosier

Dr. Gertjan van Zessen is de bedenker van het Vat van Zelfwaardering. Hij is psycholoog en seksuoloog. Hij heeft een eigen praktijk seksuologie in Lunteren, en een eigen praktijk zakelijke coaching. De klinische praktijk voert hij samen met Sanne Rosier. Sanne is psycholoog en is ervaren in seksuologie, depressie en persoonlijkheidsproblematiek. Ook voor therapie op afstand (Skype of Facetime).

Aanmelding via www.vanzessen.com of via info@vanzessen.com.

Vind in de buurt

Vind op naam

Let op: er zijn inmiddels meer hulpverleners en organisaties die aangeven dat zij werken met de methode van het Vat van Zelfwaardering. Tenzij zij op deze pagina worden vermeld, hebben zij hier géén specifieke training in gevolgd en zijn zij niet bevoegd om de methode te gebruiken.